dutch english

Workshop DNA-Lighting

Geschreven door DNA Lighting

Een daagse Workshop Matrix Code Healing

Veel van ons innerlijk Licht en kennis zijn wij mensen in de loop van de eeuwen kwijtgeraakt, maar er zijn ook veranderingen in ons DNA ontstaan. Het licht in ons DNA was oorspronkelijk groter dan nu. Dat kan en mag nu ten positieve veranderen

Zo is ook onze workshop in ontwikkeling en willen wij dit graag met jullie delen. 
Centraal in deze workshop  staat

dna21

- Het verhogen van je trillingsfrequentie
- Het opbouwen van je energie
- Het leggen van belangrijke verbindingen
- De Lichtinwijding, activatie en verankering in ons DNA en lichaamWat kan deze workshop met je doen?
Door de toegenomen lichtkracht in je Matrix, in je DNA en in je overige energielichamen, ben je in staat om jezelf, anderen en de aarde te healen. Door een bewuste verbinding te leggen en de lichtkracht door de Matrix te laten stralen kun je op een eenvoudige manier een healing tot stand brengen. 
Het geeft je een enorme energieboost.
Je krijgt meer energie en een instrument om deze energie vast te houden.
Je voelt je veel krachtiger, het verhoogt je gezondheid en levensenergie.
De gevoelens van liefde, kracht, vrede en vreugde in jezelf worden zeer krachtig gestimuleerd.
Je zult verbaasd zijn hoe goed jij je voelt na deze bijzondere dag en ook dat je nog lang diepe momenten van geluk kunt ervaren.
Daarnaast verhoogt het je ceratieve vermogen, versterkt het je eigen spirtuele en persoonlijke groei en ontwikkelingsproces.
Je staat korter bij jezelf, bij wie je werkelijk bent en daardoor krijg je meer kracht om je levensbestemming te realiseren en neer te zetten.

Wat er tijdens de workshop en de ceremonie gaat gebeuren is een bijzondere beleving.

Je zult deze dag hard werken in de vorm van verschillende oefeningen, mantra’s en meditaties en door het leggen van vele verbindingen, maar wij kunnen jullie verzekeren ” Het is de moeite meer dan waard”!

dna-epigenitica DNA  en epigenitica
Van DNA heeft iedereen gehoord. Het zijn de 23 strengen die we van onze moeder krijgen en de 23 strengen die we van onze vader krijgen plus nog een X of een Y van ieder Deze bepalen samen wie we worden, wie we zijn, welke kleur haren, welk bloedgroep enz. enz.
Lang heeft de wetenschap gedacht dat dit bepalend was voor alles in ons leven. Voor de talenten die we ontwikkelen of het nu muziek spelen is, of een talenknobbel. Alles ligt vast in de genen die in ons DNA vastzitten. Ook heeft de wetenschap heel lang geloofd dat er een heel stuk van ons DNA voor niets diende, dat er hele stukken van het DNA “junk DNA” was, zelfs tot 90% ervan was vuilnis. Er is nu een heleboel te vinden over “junk DNA” dat het niet helemaal zo “ junk” is als wat de wetenschap eerst dacht. Russische wetenschappers Pjotr Garjajev et al. , zijn erachter gekomen dat mensen met paranormale gaven bepaalde genen “aan hebben staan”. Je kunt veel meer hierover vinden in het boek Vernetzte Intelligenz by Grazyna Fosar and Franz  Bludorf.
Dit alles wordt uitgebreid behandeld in onze workshop en is terug te vinden in het boek over Epigenetica van Peter Spork.

licht-inkomend-in-dna-150x150


Nu komen we bij DNA lighting aan. Het licht dat geactiveerd wordt tijdens de inwijding, werkt als een epignoom. Het heeft het vermogen om genen aan of uit te zetten. Hierdoor kunnen er positieve veranderingen in je optreden. Veranderingen die voor genezing kunnen zorgen, of voor geluk en gezondheid.
De wetenschappers gaan inderdaad zover dat epigenetica verantwoordelijk kan zijn voor je humeur, je emoties. Vandaar dat het licht voor jou de juiste genen aan en of uit kan gaan zetten. Elke cel heeft een geheugen en doordat het licht het DNA kan activeren, de juiste genen aan en of uit te zetten, kan het oorspronkelijke programma van je cel of DNA weer hersteld worden.

De inwijding
Wij, (Karen en Ria), zijn beiden op belangrijke kruispunten in ons leven samengekomen. Dit is geen toeval zoals blijkt. We hebben al vele jaren samengewerkt op het transpersoonlijke pad o.a. bij regressie en de opleiding hiervan. 
Wie meer wil weten over deze schitterende nieuwe workshop en/of zich wil aanmelden kan contact opnemen met ons.
dna-earth
Voor wie is deze workshop en waarom is dit iets voor jou?

Voor iedereen die open staat  voor innerlijke rijkdom en zich eenvoudig goed, vreugdevol  en gelukkig wil voelen. Voor iedereen die open staat voor een grote verandering in zijn leven en bereid is om aan zichzelf te werken, op weg naar de nieuwe tijd.

Ook bieden wij de mogelijkheid om naar jullie toe te komen, mits de groep groot genoeg is. Neem ook hiervoor contact op met ons.