dutch english

Wij zijn

Geschreven door DNA Lighting

Wij beiden zijn gediplomeerd en gecertificeerd regressietherapeut, Reikimaster en Life-coach.  Wij zijn op belangrijke kruispunten in ons leven samengekomen. Dit is geen toeval zoals nu blijkt. We hebben al vele jaren samengewerkt op het transpersoonlijke pad, o.a. bij regressie en de opleiding hiervan, bij Reiki en op onze spirituele en persoonlijke weg. Dit heeft uiteindelijk geleid tot diepe inzichten bij ons en de opdracht aan ons, om nu in deze tijd, deze inwijding te geven.

voorjaar-2011-0481_120RIA

Ik ben Ria, een Derwisj op pelgrimstocht, nu hier in dit leven geboren op deze aarde in 1942 en via mij, als moeder, zijn weer drie prachtige kinderen op aarde geboren.

Mijn pad

Mijn ziel wilde absoluut tijdens deze interessante nieuwe tijd hier op aarde zijn. In de loop der jaren heb ik op tal van manieren mijn persoonlijke en spirituele ontdekkingstocht hier op aarde doorleefd. Intussen heb ik veel ontdekt en veel nog niet. Wat ik zeker wel ontdekt heb is dat het leven hier op aarde zeer belangrijk en leerzaam is en dat de aarde voor zijn bewoners behouden moet blijven.

Opleiding, praktijk en beroepsvereniging

Na voorbereidende studie werd ik tot mijn grote vreugde aangenomen op de Sociale Academie. Met veel plezier heb ik de vierjarige opleiding gedaan op de Hogeschool Sittard. Na afloop ben ik als maatschappelijk werkster aan de slag gegaan. Dit werd voorlopig mijn basis. Maar mijn Derwisj ziel was nog niet tevreden en wilde verder. Ik werd dan ook hevig getrokken naar de opleiding voor paranormaal genezer en therapeut. Na het behalen van het diploma en  volwaardig lid, ben ik jarenlang lid geweest van de beroepsvereniging: NFPN, Nederlandse Federatie Paranormaal Genezer. Nu Geneeskundig Therapeut. www.nfpn.nl Daarna volgde de opleiding tot regressie en reïncarnatietherapeut bij H. Ten Dam, Tasso www.tasso.nl . Later heb ik mij aangesloten bij de FAGT, Federatie voor Additief Geneeskundig Therapeut, www.fagt.org In 1999 de opleiding tot Reikimaster gedaan bij ‘Reiki in Balans’ Paul Barnhoorn. www.reikimaster.nl In 2004 heb ik de opleiding ‘spirituele regressie’, Life between Lives gevolgd bij Michael Newton. www.newtoninstituut.org.   In de praktijk heb ik jarenlang met plezier, individueel en met groepen, gewerkt als psychosociaal-therapeut, energetisch genezer, coach, regressie en reïncarnatietherapeut en in ons Reikicentrum als Reikimaster. In de loop der jaren heb ik in groepen meditaties, cursussen en vele workshops gegeven. Als Reikimaster heb ik samen met mijn echtgenoot Paul ons Reikicentrum “Barnhoorn in Balans” laten bloeien. Wij hebben veel cursisten mogen opleiden, Inwijden of Initiëren in alle reikigraden.

Het is wat het is.

Begin 2010 vond ik dat het tijd werd om te stoppen met mijn werk, mij over te geven aan het vakantie gevoel, het zalige nietsdoen, aan lezen en te reizen. Ik heb me dan ook laten uitschrijven bij alle beroepsverenigingen en me langzaam terug getrokken uit de praktijk. 

Maar dit was blijkbaar toch niet de bedoeling van mijn ziel en de Goddelijke Krachten. Er was nog een opdracht te vervullen. De opdracht om samen met Karen de workshop DNA-lighting te geven.  Deze opdracht omarm ik vol enthousiasme en liefde. Ik kan dan ook alleen maar samen met Rumi tegen jullie zeggen: come, come, come.

karen-de-grote1_120KAREN

Ik ben Karen en in 1965 in het mooie Australie geboren.

Ik zie mezelf nog als klein meisje bij ons voor op de stoeprand zitten en tegen mijn vriendinnetje zeggen dat ik niet bang voor de dood ben, omdat ik dan alles weer weet. En ook dat ik weer terug naar de aarde zal komen. Het zuiver innerlijk weten van een kind, onbevooroordeeld door de volwassenen en nog dicht bij de kosmische energie.

Ik heb altijd een honger gehad naar kennis over het spirituele en was tijdens mijn werkzaamheden als Audiologie Assistent ook enorm zenuwachtig toen ik een patient binnen kreeg waarvan ik wist dat hij “paranormaal” was. Ik wist toen niet wat die ontmoeting allemaal teweeg zou brengen. Het werd een pad dat begon met Reiki, Ria weer ontmoette, Regressie- en Reincarnatietherapie bij Hans ten Dam ging studeren, de Zielsregressie opleiding heb gedaan en gegeven en daaropvolgend de Reis naar je innerlijke Universum, de mystieke ruimte van je Hart ben gaan volgen. Verder geef ik cursussen in leven vanuit je hart in binnen en buitenland.

Verder ben ik beroepslid en de secretaresse van EARTh, een wereldwijde organisatie voor Regressietherapeuten. Een perfecte omgeving om collega therapeuten van over heel de wereld te ontmoeten, bijscholingen te volgen, maar zelf ook een workshop te geven op het 4e wereldcongres voor Regressie en Reincarnatietherapie in Turkije www.regressioncongress.org. Ik vergeet bijna dat ik ook nog een 9-5 baan heb als Audioloog!