dutch english

Ervaringen

Geschreven door DNA Lighting

Hieronder volgen enkele reacties van de cursisten:


Melanie: Heb gister genoten van de workshop en van het enthousiasme, dat jullie op mij over gebracht hebben. Heerlijk, een liefdevol cadeautje!

Carla en Linda: We willen jullie bedanken voor de geweldige dag vrijdag de 11e. We hebben het als heel fijn ervaren en we willen jullie ook bedanken voor de goede verzorging.

Marjani:
Ik wilde al een tijdje jullie een mailtje sturen over mijn ervaringen na de Dna-Lighting workshop.?Nu al de eerste 40 dagen zijn, wilde ik niet langer meer wachten om te schrijven. Ten eerste wil ik jullie bedanken dat ik erbij mocht zijn op de speciale dag 11-11-2011. Zo’n mooie dag om te ervaren met zulke mooie mensen en veel licht te ervaren!.Ten tweede wil ik bij jullie aangeven dat ik en mijn naasten er al veel positieve dingen hebben mogen ervaren.Ik zal hieronder een aantal beschrijven:Het voelen van intens geluk, door liefde voor mezelf, alles en iedereen,Ik voel me veel bewuster leven in de materie waar ik mee bezig ben, Ik voel me rustig en kalm, door de enorme rust in mezelf. Ik voel me beschermt, meer het gevoel van zielen en engelen om me heen,?Ik voel dat alles komt wat mag komen en dat dit positief uit gaat pakken,?Ik voel geen woede, geen jaloezie, geen angst, geen druk, geen zaken meer die me voorheen veel pijn en een schuldgevoel lieten voelen. Ik zit vol energie en straal dit ook uit naar buiten, dit is ook te zien door anderen. Mooi licht en uitstraling en veel meer rust en ruimte voor mezelf en daardoor ook voor anderen.

Reacties op de deze dag maar ook op de volgende workshops waren ook: ik voelde veel energie, Licht, kleuren, beelden; voelde Liefde en warmte. Bovendien gaven verschillende mensen aan dat zij veel ervaringen hadden beleefd die nauwelijks onder woorden te brengen waren.  Ieder ging met een warm, liefdevol en blij gevoel naar huis.

Veel Licht en Liefde, Ria en Karen.